dissabte, 12 de juliol del 2008

Uns dies a LLorts


Dimarts passat en Jordi i jo vam iniciar les nostres primeres mini-vacances com a papis. Ens vam anar a passar uns dies a Llorts (un petit poblet d'Andorra) i la veritat és que ho hem passat molt bé!

Hem estat instal·lats en els Apartaments LaNeu i el cert és que són genials. Macos, nets, amplis, en entorn preciós...l'allotjament ha estat una auténtica meravella.

Les sortides per allà ja han estat un xic diferents. Nosaltres estem acostumats a recòrrer camins de muntanya, rius..i clar, en aquesta sortida hem estat força limitats ja que en Jordi havia de dur l'Andreu en una motxilla i tot i que ha aguantat força portant-lo (jo no hagués aguantat ni la meitat) els recorreguts han estat més petits. L'Andreu però s'ha mostrat encantat penjat del seu papi i ha pogut disfrutar d'aire pur i sa de la muntanya. Ha vist un riu, un llac...i crec que, per la cara que posava, li ha agradat encara que no sàpiga encara ben bé què és tot això de la natura.

També hem anat de compres (com no) per Andorra i bé, hem comprat formatges (som adictes) i algun regal comestible per la familia però he de dir que Andorra ja no és el que era. Recordo que quan jo era petita la gent anava com boja per comprar coses perquè allà era tot més barat però ara ja no és així, la vida s'ha posat cara a tot arreu i tot i que es poden trobar algunes coses més barates ja no és com abans.

De tota manera no em quedo amb la part "negativa" sobre el preu de les coses sinó amb la positiva i és que ho hem passat genial! Les vacances amb l'Andreu són més "limitades" però molt reconfortants i és que ara no som una parella que va de vacances sinó una familia que hi va i això em fa sentir molt feliç. A més, l'Andreu es farà gran i aleshores ja intentarem que agafi gust pel senderisme i per totes aquelles activitats que ens han quedat per fer i les farem amb ell. Hi ha unes vacances millors? Ho dubto!

5 comentaris:

Maog ha dit...

Así son las vacaciones en familia , limitadas pero con otro alicientes diferentes...ya vereis que el año que viene notareis la diferencia con este..cuando Andreu ya ande y quiera subirse en todo bordillo, escalón, piedra, columpio, cochecitos de feria ....que encuentre en su camino. O que os vayais a un hotel y empiece a bailar al son de la música de la cafeteria y todo el mundo os mire con cara de " que niño tan gracioso teneis"..En resumen que no hareis grandes caminatas, ni ireis a ver museos pero serán unas vacaciones geniales!!

Mirashka ha dit...

mmmmmm quina enveja. Nosaltres aquest estiu anirem a Alins de Vallfarrera, que és al Pallars, a l'altra banda vaja, però el poble es cosí germà de Llorts.

Tens raó a mi també em fa molta il·lusió marxar de vacances com una famíla!

Petons!

Jordi Bufí ha dit...

Han estat uns dies genials... diferents, pero genials :)

Emma Kumba ha dit...

Que be que us agueu passat tant bé!!! jo aquest any no entinc de vacances ... vull dir que no anem a ningun lloc i amb sort coincidirem 2 setmanes... grrrr

Mipetisa ha dit...

Hola tocaya,

Te devuelvo la visita y además decirte que entre la Mireia y tú vais a conseguir que aprenda catalá como una catalana más.

Un besazo guapa.