dissabte, 4 d’octubre del 2008

Entretemps

L'entretemps és un període de temps en el que ni hi ha fred ni hi ha calor...Un dia pots estar congelat a les 8 del matí per després passar a estar rostit a les 10h per després tornar a morir congelat a les 18h.

L'entretemps és una porqueria de temps. No saps que posar-te així que, generalment, s'ha d'optar per anar com les cebes, a capes. A més, tots els virus estan fregant-se les mans amb l'entretemps i venen a atacar-nos amb tota la seva artilleria.

Des que ha arribat l'entretemps ja he agafat una gastroenteritis de cavall i un encostipat. En J també ha agafat un bon refredat però el que pitjor porto és l'encostipat tan bèstia que ha agafat l'Andreu.

Fa ja ben bé dues setmanes que moqueja però bé, rés important...el vam dur al metge i ens va dir que era un simple refredat que amb aquest temps i anant a la guarderia ja és normal però aquests últims dies ha empitjorat. Té molts mocs, tos i el pit agafat. Ahir vam tornar al metge i ara el tenim "dopat"...dos xarops i unes gotes ha de prendre per millorar.

Donar-li la medicació és tot un show i es que sembla que hagi aprés dels millors del mític "Pressing catch". Per sort ell és fort i tot i la seva respiració ronca segueix actiu i rient igual.

Espero que l'entretemps marxi aviat i que amb aquesta marxa s'endugui el refredat. Quina peneta em fa veure'l així i es que de bon gust em quedava jo tot els seus mals!

8 comentaris:

Maog ha dit...

Aiixx si que penita da verlos malitos.
Con lo del entretiempo tienes toda la razón, es un asco porque nunca sabes que ponerte , acabas sudando o muerta de frio y luego pues pasa lo que pasa resfriado, toses y lo que venga.

Muchos besitos para mi yerno.

Núria ha dit...

Cagundena amb aquest entretemps!!!!
si, fa peneta veure'ls així, però com tu dius l'Andreu és fort i en no res tornarà a estar bé com sempre.

Petons!!

Mirashka ha dit...

Si es que aquest temps es el temps dels bojos deia la meva àvia!!!!

Tranquila que l'Andreu és fort i se'n sortirà ràpid. A més l'estan tractant a temps, així que no t'amoïnis per la bronquitis, que va a ser que no!

Fes-li molt petons i molts mimos que això ho cura tot!

Unknown ha dit...

yo le cambiaria el nombre al otoño y le renombraria: IENVENIDOS LOS MOCOS Y TOSES

Emmakumba ha dit...

Si nena l'entretemps es una merda!!! jo una cosa que mes odio del entretemps es que et deixes la xaqueta a tot arreu... surts al matí tota abriga i per la tarda com fa calor ja no la portes... grrr. jo ja me sedixat a la feiana un sweter i un mocador del coll...

I per l'Andreu.. aixi es farà fort! jejeje

Lourdes ha dit...

Doncs si és un rollo aquest temps, però lo pitjor és que despres vindrà l'Hivern i jo no puc amb ell que paso molt fred!

Esther ha dit...

Sip, segur que teniu raó totes i es posa bo ben aviat però quina peneta dóna...

Emma lo d'anar-se deixant coses és cosa de la memòria no del temps, eh¿? jaja!! :-P

Jordi Bufí ha dit...

Ara torna a fer calor... eps, que just ara comença a ploure! Espera espera que torna a sortir el sol... collons quin fred per la nit.

Canvi climàtic? Que va, es un invent dels païssos pobres que volen que els païssos rics es gastin més diners creant tecnologies més respectuoses amb el medi ambient i així poder guanyar-nos terreny.