dilluns, 15 de desembre del 2008

Tic, tac, tic, tac...

Ja queda ben poc per les vacances de Nadal i per tornar a sentir la ja mítica frase "que bien vivís los profesores".

7 comentaris:

Maog ha dit...

Y bien cierta que es la frase, que teneis una de vacaciones...
Ahora en serio no me extraña porque aguantar y encima enseñar a una clase entera de niños es como para tener una semana de vacaciones por cada semana trabajada.

Jordi Bufí ha dit...

Es que viviu massa bé, no vegis la de vacances que feu i la pasta que guanyeu... si casi guanyeu el mateix que un paleta!!! (bé ara en plena crisi inmobiliaria potser guanyeu inclús més).

Total, la tasca que feu es ben senzilla.... la gent normalment no es capaç d'educar l'1,3 fill que es té a casa i a vosaltres només us toca fer-vos càrrec d'uns 20 (i no us queixeu que a la meva època érem 40 a classe). A més com un d'ells es fiqui pesadet no se t'ocorreixi cridar-li l'atenció... perquè després ve el pare a dir-te que el seu fill es molt bon nen i que li tens mania.

Ah, i total... l'unic que feu es encarregar-vos de pujar la gent que d'aquí uns anys seran metges, policies, jutges, educadors...

Que bé viviu!

Esther ha dit...

Gràcies pel comentari Jordi! Q bé q hi hagi gent que ens valori! Muacks!

Anònim ha dit...

eppppp!!!! de 20 nens res que jo en tinc 26!!!!un nen xinès nouvingut, un nen amb pares drodadictes i traficants, una nena amb greus dificultats d'aprenentatge....un quadre vamos!!!les nostres vacances són més que merescudes!!!ara mateix tinc una faringitis del copón i el metge em volia donar la baixa xo li he dit q no, que demà haig d'anar a fer àlbums!!!i x celebrar q tenim vacances la esther i jo anirem a dinar, d compres, pq stem moooolt estressades jejeje i al juliol ho tornarem a celebrar!què ter???? x fi he comentat el teu blog, lo prometido es deuda!!!!!petonets!!!!!!!!!!

Esther ha dit...

Eso, eso Núria! Hem de celebrar les festes de nadal, les de setmana santa, les d'estiu i si me aprietas els ponts! jajaja!!

Muacks!

Lourdes ha dit...

Que bé nena, quina enveja!!!! jo no dic que no os mereixeu les vacances, sé que si, jo només dic que hi ha feines també molt dures que es mereixen les mateixes vacances, i no ho dic per la meva eh????

Bé tu que pots aprofita per descansar i intentaré no dir res de les vacances dels mestres. Ho intentaré

Petons!

Esther ha dit...

Si Lourdes tens raó però tb hi ha feines menys dures q la meva i amb el doble de sou. Si es q la cosa no està ben repartida entre tots!

I si, no em diguis la típica frase pq te suelto un moco jajajaja!! :-P