dijous, 2 de juny del 2011

La nova escola bressol

Com era d'esperar en Biel no ha entrat a la pública així que després de molt rumiar ens hem decidit per una escola bressol que ens queda relativament a prop (hi ha alguna que queda més a la vora encara però no té massa bona fama així que l'hem descartat) i que pel que he sentit és bona. Conec alguna mare que ha dut el seu fill allà i està contenta i això em fa tenir una mica més de confiança en el centre.

La directora a més també és directora d'altres centres educatius de Granollers i la gent hi parla força bé. A més és coneguda de la família del meu sogre i això doncs també és un punt a favor.

L'escola bressol és força maca i les noies que hi ha semblen amables així d'entrada...

La veritat és que estic una mica "rara" amb aquesta tria. Se'm fa molt estrany que en Biel no vagi a la mateixa escola bressol on sempre ha anat el seu germà i on hi va ara mateix. Se'm farà estrany deixar el nen a algú que no siguin les noies que ja conec des de fa tres cursos. No sé, suposo que quan una cosa t'agrada tant trobar una altra que t'agradi igual és molt difícil així que hauré d'aprendre a no fer comparacions tot i que és una tasca força difícil no fer-les.

Bueno, a veure que tal va tot plegat... Crec que necessitarem tots adaptació perquè el llistó està molt alt i l'obligació de canviar no ens ha agradat a cap.

De moment dilluns la matrícula.

6 comentaris:

Sol Solet ha dit...

Segur que tot anirà bé i també estaràs encantada amb aquesta escola bressol.
Jo estic en procés també però hem tingut embolic i dels gordos! quan estigui tot solucionat us ho explico!

MamaModerna ha dit...

L'important és que estigueu contents amb la tria que heu fet i pel que expliques sembla una bona escola. Segur que us acabeu adaptant tots ben ràpid

Sílvia ha dit...

No tenies més punts pel fet de tenir un germà? Quina llàstima, doncs. Però si d'aquesta altra escola en tens bones referències anirà bé i quan en coneguis les educadores ja no et sentiràs tan rara, no?
El Martí tampoc ha entrat a la pública, grrrr. Per sort ja teniem feta la preinscripció en una altra que tot i que moooolt petita en tenim bones referències. Esperem que vagi bé.

Esther ha dit...

Sol Solet em deixes amb l'intriga.

Mamamoderna imagino que sí que ens hi trobarem bé però costa...

Sílvia l'Andreu ara va a una privada i és la que tanquen així que no teníem punts per germà.

onavis ha dit...

Tot i que ara tinguis bon record de la que va ara, segur que la nova t'agradara! Si les cuidadores t'han semblat maques, crec que això és lo més important.

Mirashka ha dit...

segur que anirà molt bé!!!!!!