divendres, 4 de novembre del 2011

Històries del "jefe"

Ja fa força temps que tenim l'Andreu treballant en un taller mecànic que segons ell obre tots els dies menys el diumenge. A casa tot sovint acabem parlant d'aquesta feina tan entretinguda i de tot el que ha fet durant el dia i no us penseu que treballa poc, eh? Canvia rodes, condueix grues, arregla motors... Vaja que al pobre el tenen de "chico para todo" i per cobrar només dos euros.

Fins ara però no havíem sentit parlar del seu "jefe" però últimament ha fet acte de presència i he de dir que és un home una mica "gafe" ja que li passen mil coses!

Fa uns dies el pobre senyor es va tallar mentre pelava una fruita (perquè al taller esmorzen fruita com al cole) i l'Andreu el va haver de dur a l'hospital amb el seu cotxe groc. Allà un metge el va punxar i li va fer molt mal així que el "jefe" va plorar molt i molt. Un altre dia va caure mentre arreglava un cotxe i es va fer un nyanyo ben gros però sens dubte el més fort ha estat no fa massa quan va caure per la tassa del wc i van haver de venir els bombers i la policía a rescatar-lo. Pobre home!

Com veieu tinc un fill molt treballador i amb una vida ben plena d'acció.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Pobre jefe!! Sort en té de tenir l'Andreu treballant per ell, que si no mentre li passen totes aquestes coses hauria de tenir el taller tancat i no produiria!! :)

Qué maco i quina imaginació :)

Sílvia ha dit...

Que bo! I pobre "jefe"! És increïble la imaginació que arriben a tenir. Ja us imagino parlant a casa del dies de treball de l'Andreu, genial.

MamaModerna ha dit...

Ai, al principi no entenia que volies dir i realment em pensava que tenieu a l'Andreu pul·lulant per un taller mecànic. Hehehe, sí és que a aquestes hores, una està fatal.
Quin nen més treballador que t'ha sortit.

Esther ha dit...

Ester per imaginació no queda no :-)))

Sílvia sí, ens toca cada dia repassar la jornada laboral del papa, de la mama i de l'Andreu jeje!

MamaM encara no l'explotem tant fent-lo treballar jaja!

Sol Solet ha dit...

Jajajajaja que bo!! bé és milor que treballi en de mecànic que de fuster que us prodríeu trobar amb alguna sorpresa!!

El pobre jefe és ben patós! i lo bo és saber d'on treu les històries!!

Euphorbia ha dit...

Llàstima dona, que si m'ho haguessis dit abans envio al Jordi amb el seu cotxe de bombers per ajudar a rescatar al jefe de l'Andreu de dins de la tassa del vàter...
Són la repera amb les pel·lícules que es munten.

Esther ha dit...

Sol Solet va improvisant a mida que li passen coses a ell també perquè ahir li tallava les ungles i em diu: "mama, l'altre dia al meu jefe se li van clavar unes ungles a la cara".

Euphorbia un altre dia avisem l'hereu jaja!