dissabte, 25 d’agost del 2012

Vacances... Primera parada: Saragossa!

Escric des d'una mini tauleta en una terrassa d'una casa en el Vendrell. Aquí la xarxa no és esplèndida i la taula es belluga sense parar però ja tenia mono de blog. Tenia ganes d'escriure i compartir així que aquí estic, disposada a explicar una part de les vacances que finalment han resultat ser la mar d'entretingudes i boniques.

Des del mes passat que tenia posat l'ullet en un camping a Sunbilla (un petit poble de Navarra) així que ens vam animar i vam reservar una mobil home per una setmana.

Dies abans de marxar arribava el "notición", al Jordi li donaven una setmana més de vacances així que jo encarava aquests dies amb més ànims encara. Per si algú no ho recorda, fa un parell de setmanes o tres podria haver protagonitzat "mujeres al borde de un ataque de nervios" en versió catalana.

Bé, a lo que voy!

Havíem de marxar a Sunbilla dissabte però dimarts al Jordi i a mi ens va començar a picar el gusanillo. I si feiem primer una paradeta per Saragossa? Fa anys vam estar visitant el monestir de pedra i ens vam quedar amb ganes de tornar (jo ja he anat quatre vegades i no em canso). Així que ens vam posar a buscar hotelet i dijous marxàvem disposats a recòrrer aquell paratge amb els nostres enanos.


La veritat és que va anar molt bé, els hi va encantar!


S'ha de dir que juguem amb l'avantatge que el petit és una petita màquina de caminar i aguanta excursions llarguíssimes sense queixar-se gens ni mica. Els dos petits van gaudir molt dels diferents paissatges, les fonts naturals, el riu, les cascades on fins i tot van ficar el cap... I nosaltres ho vam passar la mar de bé veient que als petits els hi agradava tant tot allò, que podem compartir coses que fins ara només eren nostres amb ells.


Evidentment no va faltar la visita de rigor a la plaça del Pilar i el passeig pels carrers de la part més antiga de Saragossa.

Van ser només un parell de dies però molt intensos i divertits!

9 comentaris:

MamaModerna ha dit...

La primera foto es de postal! Que ho passis molt be amb els teus homes

Anònim ha dit...

El Monasterio de Piedra... aiiiis, m'agradaria tornar-hi després de tants anys :)
Celebro que ho passessiu bé, a continar disfrutant de les merescudes vacances!!!
Petons!!

Esther ha dit...

Gràcies maques!

Ester, és un lloc per anar-hi sempre, oi? Preciós. Nosaltres tenim pendent veure-ho nevat :)

Mamaaaaine ha dit...

Quin lloc més xulo!!! Ho afegim a la llista de llocs pendents de visitar. Bones vacances!!!

Sol Solet ha dit...

Carai, us ho paseu genial eh! té molt bona pinta per anar amb nens, ho apunto a la llista!

Petons

Esther ha dit...

Mamaine val la pena :)

Sol solet sí, no em queixaré pas jeje!

onavis ha dit...

Nosaltres no hi hem estat mai!!
Disfruteu!

Esther ha dit...

Onavis posa-ho a la llista! :-))

Anònim ha dit...

Sí, preciós. I nevat ho ha de ser molt :)