dimarts, 4 de setembre del 2012

Cactus


Un dels comentaris de l'anna al post d'ahir m'ha fet pensar en un escrit que tenia en ment ara fa uns mesets i és que a principis d'estiu em vaig emocionar molt amb la idea de tenir unes maduixeres. Tan contenta estava jo que pensava escriure i tot sobre la meva aventura amb elles!

Les maduixeres havien de servir perquè l'Andreu les "visqués". Així també teníem una activitat per fer junts i totalment relacionada amb el respecte per la natura. Que maco sona, oi? Em vaig oblidar però un petit detall i és que la meva relació amb les plantes és... Com ho diria... Nefasta?

Així doncs, les maduixeres van durar el que poden durar amb una cuidadora com jo. Res i menys! Això sí, durant les escasses setmanes que van estar a casa va ser divertit. Admeto que això de les plantes no és "lo mío". Sempre se'm moren i és que sóc incapaç de ser constant i donar-lis les atencions que necessiten i per tant, sempre acaben mortes.

Les úniques plantes que resisteixen al pas del temps a casa meva són els cactus. Clar, si ja se'm morissin unes plantes que pràcticament no necessiten res seria per matar-me. Així que he decidit que el lloc que ocupaven les maduixeres serà ocupat per uns cactus.

Fa temps vaig tenir una aloe vera que va durar molt i molt (de fet no la tinc perquè durant la mudança la vaig deixar a l'altra pis) i ara estic disposada a tenir-ne una altra. El cert és que és una planta que va molt bé. Quan alguna vegada ha sortit algun granet poc desitjat, alguna vermellor a la pell o cosetes per l'estil, l'aloe ens ha fet servei.

Què més vull? Una planta que cura i a més no s'ha de regar. No és perfecte per a mi?

4 comentaris:

onavis ha dit...

M'ha fet riure això del cactus perquè jo sóc igual de negada que tu!!
A mi se'm va morir un cactus!! Frustrant!!

A casa fem una mica d'hort, però és el meu home qui se n'encarrega. Jo no tinc mà per les plantes!

I lo que dius de l'aloe, és cert que cura moltes coses de la pell.
Ja ens explicaràs com va!
Petons!

Esther ha dit...

Ostres, he trobat algú pitjor que jo! Que bé! Jaja! :-P

L'aloe va genial per moltes coses i si la tens per casa sempre pots anar, tallar un trocet, pelar-lo i apa, froti froti :-)

MamaModerna ha dit...

Aquí una altra negada per les plantes! Aloe vera sembla una bona solució

Esther ha dit...

MamaM sí, és molt fàcil de cuidar :-)