dimarts, 18 de setembre del 2012

P4- Els taurons

Apa, doncs ja estem a P4 i toca dir allò que dic any rere any: "com passa el temps". Em sembla ahir que deixava l'Andreuet a l'escola bressol i apa, ja el tinc a P4.

Aquest any l'Andreu torna a anar d'allò més content a l'escola. El cert és que mai no hem tingut problemes per deixar-lo i aquest any encara el trobo més motivat. Imagino que conèixer tot al detall l'ajuda a tenir encara més seguretat. A més està tot cofoi perquè ja no és d'una de les classes dels més petits de l'escola i això a ell...

Avui han triat el nom de la classe entre tots i han decidit que es diran "els taurons". Ell volia que es diguessin "els peixos" però ves, li ha tocat acatar el que ha sortit en democràcia. Ara espero que no em demani un per la banyera! Que encara recordo que l'any passat que era de la classe de les vaques em va estar demanant una durant unes quantes setmanes.

Aquest curs però per a mi serà una mica dur i és que encara no l'he pogut dur ni un sol dia. El meu horari m'impedeix acompanyar-lo i la veritat, això pesa... No he vist ni la cara de la senyoreta, una senyoreta que és nova perquè la de l'any passat ha quedat "segrestada" a P3. Això ens ha fet molta llàstima a tots perquè la resta de mestres han promocionat i la nostra ha estat l'única que no ho ha pogut fer però ves, què hem de fer? La que tenim ara es veu que és prou maca, l'Andreu està molt content i amb això ja tenim prou.

Ara em tocarà empapar-me de tot quan vagi a les reunions de la comissió de decoració, aprofitar reunions d'escola, de classe... Hauré de fer de tafanera com i quan pugui així que aquest curs seré la mare "preguntona" de l'any. Per sort, l'escola de l'Andreu és un llibre obert. A més, el porta el papa i això està molt i molt bé.

7 comentaris:

Mireia ha dit...

Que bé que vagi tan content a l'escola! Els de P4 sempre hi van feliços perquè ja no són els petits, hehe!

Mirashka ha dit...

Ai si, aquests P4s que grans que són! Segur que la mestra és molt maca i tot va genial!

Esther ha dit...

Mireia sí, és el més important per a ell en aquests moments jaja!

Mirashka segur que sí! Tot i que tindrem canvi d'aquí poc perquè està embarassada.

Anònim ha dit...

Això de no ser els petits de l'escola els agrada :)

Espero que no ens expliquis que tens un tauró a la banyera... :p jeje

MamaModerna ha dit...

que mono aquest tauronet :-)

Euphorbia ha dit...

Ui, aquesta promoció acabarà a Wall Street amb aquest nom de classe... jeje. El nostre ha començat P5 a la classe dels elefants, un pes pesat.
No comento gaire però et vaig llegint. Me n'alegro que els problemes laborals es vagin solucionant.
Petons.

Esther ha dit...

Ester ja pot demanar ja... Jaja!

MamaM pa comerselo a bocaos jeje!

Euphorbia ets cara de veure, eh¿? :-))) Entre animales anda el juego, no? A veure q tal ens surt el zoo!