diumenge, 18 de novembre del 2012

Diumenge

Aquest matí no sabíem què fer ja que amb la pluja i els nens hi ha poques opcions. Últimament sembla Londres això tu!

Després de pensar una mica el nostre destí hem decidit anar cap al Forum i visitar el Museu blau (m'han parlant meravelles sobre ell) però  hem caigut en les urpes de la publicitat i finalment hem visitat una exposició de dinosaures que pel meu gust deixa molt que desitjar.

En arribar al Forum hi havia tot de cartells anunciant la gran exposició i clar, els dinosaures criden molt si tens un fill de 4 anys així que hem pensat que el Museu blau sempre hi és i els dinosaures no.

Cal dir que a mi personalment m'ha semblat una pressa de pèl. Les entrades molt cares i l'exposició molt molt petita.Hi havia algunes reproduccions de dinosaures complets i altres de només l'esquelet acompanyades per uns cartells pels que no estàvem preparats. La gent que munta l'exposició no és espanyola i han fet la traducció literal de cadascuna de les explicacions així que la majoria de frases no tenien ni sentit. Vaja que li hem hagut de posar imaginació a la cosa.

Per no parlar dels cartells grans on a mitja pàgina posava "consultar página 65 de la enciclopedia". Ostres tu, s'ha de ser molt cutre per utilitzar pàgines ampliades d'una enciclopèdia a mode d'explicació, eh?

Bé, tot això anava acompanyat per una super projecció en una pantalla immensa i no us penseu que era cap reportatge inèdit ni fet per ells, eh? No, no! Era un reportatge del National Geographic que ens podem baixar qualsevol de nosaltres en un moment pel youtube.

Vaja que hem sortit convençuts que per la propera de totes totes anem al Museu blau encara que s'anuncii la troballa d'un dinosaure de veritat! Això sí, els nens força bocabadats de veure aquelles figures enormes. Bé, més que bocabadat l'Andreu anava amb una mica de canguelis i no s'ha deixat anar en cap moment.

En sortir hem anat al centre comercial "arenas". El cert és que he trobat que és un centre comercial com qualsevol altre, l'únic és que té unes vistes precioses (la foto de sota l'he fet amb el mòbil des de dalt de tot) i és l'única plaça de toros que per a mi té alguna utilitat.

Això sí, Barcelona ja és només una pressa de calers per turistes i és que l'ascensor que té exterior el fan pagar a un euro el viatge. En fi... Barcelona qui t'ha vist i qui et veu!


6 comentaris:

cira ha dit...

Ha perdut moltes coses Barcelona els darrers anys, però jo que visc a fora, quan torno la trobo sempre preciosa! ;) coses dels exiliats, que no tenim criteri!

MamaModerna ha dit...

Una altra que no te criteri!

Esther ha dit...

Barcelona és preciosa miris com te la miris! Passa que penso que el centre cada vegada està més enfocat a turistes i no sé, en certa manera és una llàstima.

conxi ha dit...

Hi estic d'acord, les Rambles semblen un parc temàtic per guiris! Ni se t'acudeixi seure a fer un beure que et claven per sagria DonSimon!!

Anònim ha dit...

Si senyora! una plaça de toros útil :D


Esther ha dit...

Conxi oi que sí¿? I per Passeig de Gràcia ja no pots ni passar!

Ester ole ole i ole jaja!