dimecres, 21 de novembre del 2012

La rebaixa (III i última part)

Avui ha acabat l'últim capítol de "la rebaixa" i no hem tingut el final esperat.

Ahir ens va trucar el propietari del pis per quedar avui. Ha vingut i ens ha mostrat molts papers en els que apareixien dades sobre IPC, percentatges de preus... No sé, a mi aquestes coses em costa entendre-les.

Ens ha dit que ell pot contemplar la possibilitat de no pujar-nos l'IPC com hauria de fer però que qualsevol altra cosa no la veu clara. Vaja que si no estem passant per un mal moment econòmic sent que l'estem duent fins l'extrem per veure fins on arriba i això no li ha agradat.

Bé, jo no ho visc així. Penso que no paguem una quantitat desproporcionada, això és cert, però també ho és que el preu de la zona ha baixat i que si comparem amb altres pisos doncs paguem més del compte. Clar, sempre pots comparar per sobre i per sota, no? Això és com més convingui a cadascú.

La veritat és que ara mateix estic una mica de "bajón" perquè tenia certes esperances.

Bé, demà serà un altre dia... 

6 comentaris:

Sol Solet ha dit...

Ja he llegit els tres post,uf!aquestes coses son dificils! Nosaltres tambe intentem descomptes en coses: canal plus, llum...i no sempre resulta. Penso que per fer aixo s'ha de tenir un art especial!Anims!

MamaModerna ha dit...

No volíeu mirar una caseta? Doncs mira, potser es un senyal!

cira ha dit...

Noia, potser podeu mirar altres pisos, com diu la mamamoderna i que el propietari busqui algú que li vulgui pagar el que pagueu. Penseu si us convé.

conxi ha dit...

Sip, no ho deixis estar per mandra!!!

Anònim ha dit...

Al menys ara ja sabeu què en pensa el propietari... potser com diuen les noies, és el moment d'un canvi (per més mandra que faci...)
Ànims!!

Esther ha dit...

Bé, ha passat un dia i després de la jornada de reflexió hem decidit que anirem mirant i quan trobem una caseta que ens agradi aleshores farem el canvi.

No vull sortir ara corrent i agafar-me a qualsevol cosa perquè ha passat això. Vull una cosa amb cara i ulls així que anirem mirant :-)