dimarts, 11 de desembre del 2012

Ja ha arribat!

Doncs sí, diumenge a la nit va arribar el tió a casa i no sense passar per tota una aventura que no explicaré perquè és força llarga.

El tió aquest any ha arribat en el moment just per demostrar que la màgia existeix i és que tinc un petit de quatre anys al que li costa molt creure que un tronc pugui venir a casa per sí mateix. "Te'l porten els pares o els avis" li deia l'altre dia a una amigueta seva. Us podeu imaginar la cara de la mare de la nena i la meva en sentir això clar, un poema! Vaja que el petit va ser un aixafaguitarres. Per sort, la seva idea sobre el tió ha canviat i molt i és que mireu el que va passar...

Vam deixar el cotxe aparcat al carrer i des d'allà mateix ja vam veure que alguna cosa estranya passava. La finestra de l'habitació de dormir era oberta. Clar, en Jordi i jo ens vam amoïnar molt. Imagineu quin ensurt en veure la finestra oberta! Fins i tot ens vam discutir una mica i tot per saber qui dels dos havia tingut aquell "despiste" tan gran amb el fred que feia.

Per sort, en arribar a casa, l'Andreu (seguit ben de prop pel Biel) va descobrir que la finestra era oberta perquè el tió havia entrat per allà! "Papaaaa, mamaaaaaa el tió ha entrat per la finestra!". Els salts d'alegria dels dos encara sonen per casa, quin rebombori i quina benvinguda. Ara sí que sabem del cert que és ben màgic!

Ara el tió ja és sota l'arbre, menja a totes hores (això sí, quan ningú el veu) i aguanta com un valent que en Biel se li pugi a sobre, el pegui... Quin tió més eixerit!

9 comentaris:

Mamaaaaine ha dit...

El nostre va trucar al timbre molt i molt fort!!!! Va ser tot un ensurt

cira ha dit...

ui aquí estem esperant l'Olentzero...i anem cantant la seva cançó TOTA l'estona...:P.

onavis ha dit...

Quina història d'arribada més bonica!
Nosaltres no fem el tió a casa... El tenen a casa els padrins!

Mirashka ha dit...

El nostre va trucar al timbre, vem obrir i quan vem anar a mirar qui era ja el teníem a mitja escala! estava rebentat i amb una gana!!!!! no para de jalar!

Esther ha dit...

Mamaine devia tenir por que el deixéssiu fora :-P

anna què és L'olentzero? Em tens molt encuriosida! Explica, explica...

onavis sí, aquest any hem aconseguit una entrada triomfal i el que hem suat... Jaja!

Mirashka és que pobre tió, amb aquelles pujades que tens fins a casa teva deu arribar amb la llengua fora i tot :-P

cira ha dit...

Doncs l'Olentzero és una especie de Pare Noel Basc. Ve de les muntanyes i és un carboner, però no em demanis massa més, que no estic massa ficada...ara, això sí, la cançó la tinc el cap tot el dia...us passo l'enllaç.

http://www.youtube.com/watch?v=rjRXb_cds0w

Anònim ha dit...

jajaja aquests nens se les saben totes eh... !! almenys al final s'ho han cregut... !!!

Esther ha dit...

anna has de posar la traducció dona jaja!

Sí Laura, al final ho hem aconseguit! :-)

Anònim ha dit...

El nostre va aparèixer al balcó mirant cap a dins del menjador amb cara de fred, un d'aquests dies, mentre feiem endreça de l'habitació!!
Moment màgic, sens dubte :)