dijous, 17 de gener del 2013

No gano "pa sustos"

Dimarts em torna a sonar el mòbil i en quant despenjo :"no t'espantis" (algú hauria de dir a les educadores de l'escola bressol que aquesta no és la millor frase per començar) "en Biel de nou ha patit un petit accident... Ha xocat amb un company i té un blau immens a l'òrbita de l'ull".

I jo ja no sé si riure o plorar i és que amb aquest nen és una darrera d'una altra. Està per veure'l... entre el macramé que porta entre cella i cella i l'ull tot blau té la cara feta un poema. Sort que és tan maco el bandarra!

I ara toca Traumel per l'ull i la rosa mosqueta per la cicatriu i per la mare dues valerianes perquè és un patir constant. Perquè l'Andreu sempre ha estat tràfec però mai no ens ha donat tanta feina perquè com a mínim tenia i té una mica de consciència de perill però aquest marrec... Aquest marrec s'enfila al sofà i salta com si res, es fica al rentaplats, s'enfila a les cadires per obrir els fogons, obre els armaris i els tanca sense fixar-se si té els dits posats o no, obre el forn quan li plau... I aquest havia de ser el tranquil·let dels dos?

La que ens espera!

9 comentaris:

conxi ha dit...

Doncs pel que dius millor que et provisionis de til·les, valerianes i passiflores!!! Ànims! Pensa en les hòs**** que nosaltres també ens vem donar de petites (i vem sobreviure!).

Esther ha dit...

Ui Conxi jo m'havia pegat mil però no era tan bruta com ell ni de broma. Ens té...

Anònim ha dit...

ànims !!!!! Encara deu ser petit per ser conscient dels perills... i això de l'escola bressol segur que no ha estat una "trastada" de les seves... incidents inevitables !!!
Però estic amb tu, l'educadora hauría de començar amb un hola, i sobre tot no mostrar pànic ...(pànic a informar als pares)
:)

onavis ha dit...

Ostres! deu n'hi do!! Pobret! Com està?

Jo també temo aquestes trucades, tot i que de moment no han estat per res greu.
Ànims!

Esther ha dit...

Laura és que és molt brutot! Però què hi farem... Només podem tenir paciència i ja està.

Onavis ell tan panxo. Només s'emprenya quan li posem el Traumel però per la resta, com si res! I mira que té l'ull ben blau.

MamaModerna ha dit...

Jo crec que això dels perills hi ha nens amb mes instint que uns altres. El teu deu ni do es un indiana Jones en tota regla!

MamaModerna ha dit...

Ànims guapa, que ja ha passat :-)

Esther ha dit...

Sí, hi ha nens que són més inconscients que d'altres. L'Andreu és molt brutot però pels perills té més vista, aquest petit...

Mónica ha dit...

L'important és que estigui bé...i parla amb l'escola bressol qualsevol dia el cor et surt del pit amb aquesta frase!!!