dimarts, 25 de juny del 2013

Acabant P4

Doncs sí, l'Andreu ha acabat P4 així que el tenim ben cofoi perquè l'any vinent serà de P5 i això vol dir que serà del curs dels més grans de la comunitat de petits.

No fa ni dos dies que entrava a P3 i ja el tenim acabant P4. El cert és que aquest curs m'ha passat volant (suposo que també es deu a que he treballat a jornada completa) i l'hem viscut d'una manera més tranquil·la. No és que P3 fos un estrès però quan entres nou en un lloc no acabes de dominar i ara doncs mira, ja som una mica "veterans" i això és un grau.

Continuem molt contents amb la nostra elecció i l'Andreu va a escola molt feliç. El més destacable per mi de P4 ha estat que el petit es troba immers en l'aprenentatge de la correspondència so-grafia i ara tot sovint seu amb una llibreta i un bolígraf per poder escriure. L'altre dia fins i tot volia fer un conte!

Aquest matí ha tocat fer la reunió de rigor amb la mestra i el cert és que continuem tenint de tots els colors. L'Andreu és un nen dels que se'n diu "que tira". A nivell d'aprenentatges és molt bo però la mestra continua insistint en que seria encara millor si no es dediqués a fer de policia amb els seus companys. Vaja, que continua massa pendent del que fan els altres i això el fa despistar...

Per altra banda tenim un altre problema i és que necessita controlar-ho tot. És un nen que sap perfectament en quin dia es troba i què toca fer així que si els plans canvien s'enfada i costa que entengui per què no es fa. Aquest problema el tenim també a casa però ja ens hem posat mans a l'obra i esperem que amb una mica d'improvisació les coses canviïn perquè és una cosa que el fa patir.

A banda d'això, l'Andreu continua sent un nen sociable i amb moltes inquietuds. Li agrada molt participar i és molt feliç fent activitats a classe amb els seus companys i amb els diferents mestres. És una petita espongeta i tot i que el seu traç no sempre és del tot proporcionat penso que ho està fent molt i molt bé. Que voleu que us digui... Jo estic molt orgullosa!

1 comentari:

Sol Solet ha dit...

Hi tant que has d'estar orgullosa! Felicitats per aquest curs escolar!