divendres, 26 de juliol del 2013

Final d'una etapa...

Avui hem anat a l'escola bressol d'en Biel a dir adéu a tothom. Aquests últims dies no ha anat degut a un accident que potser algun dia explicaré.

Bé, hem anat a l'escola bressol a dir adéu i aquí s'ha tancat una etapa del petit de la casa. A partir de setembre ja anirà a l'escola de nens grans amb el tete i aquest canvi és un canvi important.

El pas de l'escola bressol a l'escola "de grans" de l'Andreu va anar molt bé, podríem dir que va anar rodat i estic convençuda que el d'en Biel també anirà genial perquè és un nen molt eixerit. I perquè allà l'esperen noves aventures que segur que el fan gaudir d'allò més! Està boig per anar a jugar a aquell pati tan gran i per sobretot per poder jugar a basquet com el tete (bé, aquí tenim una mica de creuament de cables amb el casal).

I a mi em fa molta il·lusió veure'l content amb aquest canvi i què voleu que us digui? per una banda serà un descans a nivell de logística el fet que els dos vagin a la mateixa escola i tinguin els mateixos horaris però per altra banda no puc deixar de sentir una mica de "morrinya" perquè el meu petit ja deixa de ser tan petit i quan a la mami se li acaben els bebès no pot deixar de sentir peneta.

Ais, com passa el temps...

5 comentaris:

conxi ha dit...

C'est la vie! Tot anirà bé!!

onavis ha dit...

I tant, com passa el temps!!

Ara ja tens dos homenets a casa!

Esther ha dit...

Sí! Dos super nens grans :-)

MamaModerna ha dit...

Que guai que vagin junts! Compartiran el mateix pati?

Esther ha dit...

Sí, de moment sí perquè els dos estan a infantil tot i que al principi els de P3 surten en un horari diferent mentre dura l'adaptació.