dilluns, 5 d’agost del 2013

Escapadeta...

Aquest estiu ens hem quedat sense poder anar a gaudir de les vacances que teníem planejades. Si anàvem a Cadaqués tal i com havíem planejat la mudança s'endarreria i no ens ho podíem pas permetre... El cert és que deixar d'anar a Cadaqués ens va suposar un "bajón" ja que teníem moltes ganes de tornar-hi però de vegades toca fer sacrificis i aquest ha estat un.

Dijous passat vam acabar la mudança (bé, sempre queda alguna cosa per fer però el més gros ha passat) i ja recuperats de l'ensurt que vam tenir amb en Biel, vam decidir que ens quedem sense Cadaqués però que ens mereixíem encara que fos una escapadeta de cap de setmana així que l'hem fet i he de dir que l'hem gaudit al màxim.

Hem estat a Can Peric, una casa rural preciosa que es troba a Camprodon. Un lloc tranquil on hem estat ben atesos i on hem pogut desconnectar una mica de tot el que hem tingut al cap durant aquestes últimes setmanes. Molt recomanable!

A banda de la casa en la que hem estat molt bé, també hem fet moltes excursions. Hem repetit visita a Mollo parc , hem visitat algun volcà a Olot, hem anat a Prats de Mollo on vam visitar una fortalesa impressionant, hem dinat a Beget i els nens han pogut remullar-se al riu. Han estat tres dies en família on hem gaudit d'estar junts, dies d'aquells que m'agraden i que no haurien d'acabar mai...


4 comentaris:

ÀnimaAlada ha dit...

Doncs sembla que no anar a Cadaqués no ha resultat ser tan greu al cap i a la fi!

Esther ha dit...

El meu marit ho porta pitjor... :-P

onavis ha dit...

Sí, té molt bona pinta l'escapada!

Anònim ha dit...

Ohhh!!! doncs aquesta escapadeta tampoc està gens malament :)